Workshop over de infographic en Triggerfactoren

Wilt u meer weten over triggerfactoren in het radicaliseringsproces? En wat u kunt doen om radicalisering te voorkomen of tegen te gaan? Tijdens de interactieve workshop van 60-90 minuten krijgt u hierover meer informatie en oefent u met praktijkvoorbeelden. Wilt u hieraan deelnemen met uw organisatie? Laat het ons dan weten.

Workshopformulier

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Tot welke beroepsgroep behoort u?

Om u een passende workshop te bieden is deze achtergrondinformatie wenselijk.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om contact met u te kunnen opnemen voor de workshop Triggerfactoren. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om de workshop Triggerfactoren te verzorgen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor de workshop te voltooien en u te informeren over de workshop, o.a. data en tijden. Uw aanmelding wordt door onze medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw aanmelding hebben verwerkt en u de workshop heeft afgerond, worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *