ESS magazine over preventie radicalisering

‘Als je links kijkt, zie je rechts niets’ klinkt een Hollands gezegde. Radicalisering is er in diverse vormen en is continue in beweging. Juist daarom is het belangrijk breed te blijven kijken naar wat er gebeurt in de samenleving. Dan kunnen we hier tijdig op inspelen’, aldus Maarten van Boekel, hoofd van de Expertise-unit Sociale Stabiliteit. In het nieuwste ESS magazine over preventie radicalisering leest u er meer over. 

Beeld: ©ESS

In het magazine leest u waar de ESS vandaan komt, en waar we nu staan. Liam Stephens vertelt over het belang van het stimuleren van veerkracht. Een actueel vraagstuk. Ook nemen we u mee in lokale dilemma’s. Wat zien we gebeuren in Utrecht, Schiedam en Noord-Holland? Tot slot blikken we vooruit: waar gaat het heen met radicalisering en wat betekent dat voor gemeenten? Hierover gaan Willem Wagenaar en Teun van Dongen met elkaar in gesprek.

Nieuwsgierig? Blader door het nieuwe magazine Sociale stabiliteit.