Special corona: gemeenten, gemeenschappen en professionals

Hoe om te gaan met vragen en zorgen rondom de Ramadan in coronatijd? Hoe om te gaan met desinformatie? Hoe te reageren op samenscholing? Deze en andere onderwerpen komen naar voren in de special coronacrisis.  De special vormt de basis voor de ESS activiteiten in deze periode.

Coronavirus

De coronacrisis heeft een grote impact op onze samenleving. De effecten zijn overal voelbaar. De ESS heeft hierover verschillende gesprekken gevoerd met haar stakeholders onder gemeenschappen, gemeenten en professionals. Over de uitkomsten van deze gesprekken leest u meer in de special. U leest welke knelpunten er leven in relatie tot maatschappelijke spanningen.

De special vormt de basis voor de ESS activiteiten in deze periode. Zoals online bijeenkomsten om met gemeenten vraagstukken en dilemma’s te bespreken over maatschappelijke spanningen en polarisatie. En het ontwikkelen van een factsheet voor gemeenten hoe om te gaan met de Ramadan in coronatijd.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over dit bericht? Of wilt u meer informatie over wat de ESS voor u kan betekenen tijdens de coronacrisis? Neemt u dan contact met ons op via ess@minszw.nl. Of bel naar 070-333 45 55. Onze adviseurs staan u graag te woord.