Impressie netwerkbijeenkomst ‘Stabiliteit in roerige tijden’

Het is een stimulerende bijeenkomst geworden, de netwerkmiddag die de Expertise-unit Sociale Stabiliteit organiseerde op 2 februari. Met zo’n 175 deelnemers hebben we van gedachten gewisseld over het thema ‘stabiliteit in roerige tijden’.

De vraag die als een rode draad door de netwerkbijeenkomst liep: ‘Hoe zorgen we met elkaar voor stabiliteit in roerige tijden? Mensen uit gemeenschappen, moskeebestuurders, beleidsmakers, imams, docenten, jongerenwerkers, agenten en andere professionals gingen actief, positief én kritisch in gesprek – met elkaar, de plenaire sprekers en de workshopleiders.

Inspiratie

Van een openingsverhaal van filosoof Bart Brandsma over polarisatie tot acht inhoudelijke werksessies, van een grote netwerksessie tot een stevig gesprek met drie experts en een minister op het podium: het leverde een inspirerende middag op.