Factsheet ‘Ramadan tijdens de coronacrisis’ voor gemeenten

De ESS publiceerde vrijdag 10 april de special coronacrisis. Hieruit komt naar voren dat bij gemeenten en andere partijen er vragen en zorgen zijn over de Ramadan in deze periode. 

Minaret

Onder meer over de organisatie van iftars, avondgebeden (taraweeh), het samenzijn met elkaar en familie, donaties tijdens de Ramadan en (mogelijke) samenscholing van jongeren. De factsheet ‘Ramadan tijdens de coronacrisis’ biedt gemeenten richtlijnen hoe hierover het gesprek te voeren.

De factsheet is ontwikkeld door de ESS.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen over dit bericht? Of wilt u meer informatie over wat de ESS voor u kan betekenen tijdens de coronacrisis? Neemt u dan contact met ons op via ess@minszw.nl. Of bel naar 070-333 45 55. Onze adviseurs staan u graag te woord.